MY BUSYBOOK KIK

Borang tempahan My Busybook KIK  klik di sini >>  http://goo.gl/vzz0TW

Maklumat lanjut di Instagram @My Busybook KIK 

1. Isi borang tempahan melalui link di atas. Hanya yang benar-benar ingin mendapatkan Busybook ini SAHAJA diWAJIBkan mengisi borang ini. Jika tidak pasti, mohon jangan isi dahulu sehingga anda betul-betul pasti. Nama yang sudah ada di dalam senarai borang ini tidak dibenarkan menarik (cancel) tempahan yang dibuat.

2. Pembayaran dibuat secara online hanya melalui emel. Pembayaran hendaklah dibuat penuh apabila giliran anda sudah tiba kelak. Tunggu emel daripada pihak KIK. Mungkin akan memakan masa bergantung kepada krafter. Anggaran masa 3-4 minggu.

Proses pengeposan dalam masa seminggu.

3. Bersabar menunggu giliran. Anda akan dihubungi melalui emel.

 

Busybook / Quiet book.
Ini juga salah satu trend semasa abad ini. Alat bantu mengajar ini sangat membantu anak kecil belajar (bermain) sambil mengasah skil motor halus anak. Kebiasaannya, ibu dan ayah perlu menempah quiet book / busybook ini mengikut tema daripada mana-mana crafter yang mahir menjahit dan membuat buku ini yang diperbuat daripada kain felt bersama aksesori tertentu bagi tujuan di atas.
Dengan itu, Kad Imbas Khadijah juga meraikan trend yang baik ini bagi memudahkan ibu ayah mengajar serta memperkenalkan anak kecil huruf hijaiyyah dalam masa yang sama dapat mengasah skil motor halus anak yang bermain.

 

(Versi prototaip)

(Versi busybook akhir)

Sebarang kemusykilan dan pertanyaan, sila pm kami di FB Kad Imbas Khadijah atau Emel kadimbaskhadijah@gmail.com